Chinese (Traditional)EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanish

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Το εργασιακό μας ήθος χαρακτηρίζουν η συνέπεια και η σταθερότητα στην ποιότητα, η εξαιρετική πρώτη ύλη που χρησιμοποιούμε, η προσοχή στη λεπτομέρεια καθώς και η χρήση εξαιρετικών τεχνικών μαγειρέματος, όπως το μαγείρεμα σε κενό αέρος (ή αλλιώς “sous vide”) προσφέροντας μοναδικά εδέσματα.

Η κουζίνα μας είναι κυρίως τοπική, ελληνική και μεσογειακή. Οι πελάτες μας έχουν την ευκαιρία να γευτούν νόστιμο ελληνικό αρνί, κολοχτύπα, μαγιάτικο, αλλά και το μοναδικό Wagyu και το εξαιρετικό Black Angus. Η λίστα κρασιού είναι αποτέλεσμα προσωπικής ενασχόλησης, μελέτης και αγάπης για το είδος. Περιλαμβάνει σπουδαίες ελληνικές και ξένες ετικέτες, όπως Κτήμα Άλφα (Ξυνόμαυρο), Κτήμα Γαία (Aγιοργίτικο), Σιγάλας, Χατζηδάκης (Aσύρτικο Σαντορίνης), Γεροβασιλείου (Μαλαγουζιά), κ.α. Στις διεθνείς ετικέτες οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν κρασιά, όπως Pio Cesare, Didier Dagueneau, Domaine Comte De Vogüé κ.α. Το 2011 η “Χρυσή Ολυμπιάδα” είχε την τιμή να φιλοξενήσει το μοναδικό Έλληνα Master of Wine, Kωνσταντίνο Λαζαράκη, σε μια μαγευτική βραδιά παντρέματος ξένων ετικετών με πιάτα από το μενού του εστιατορίου.

  • Person Χάρης Παπάζογλου
  • Address Ρόδος Ευδήμου 8-10, Παλιά Πόλη

Post New Review