Chinese (Traditional)EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanish

Mοντέρνα τρατορία θαλασσινών, με κύρια στοιχεία το ξύλο και το γυαλί, ήσυχα χρώματα σε αποχρώσεις του βεραμάν και της ώχρας με κάποια «θαλασσινά» στοιχεία διακόσμησης .
Η κουζίνα μας εστιάζεται στην χρήση αυθεντικών Ελληνικών υλικών, όπως η μαστίχα, ο κρόκος Κοζάνης (ζαφορά/σαφραν), οι ελιές, η κάππαρη, η φρέσκια ντομάτα, το παρθένο ελαιόλαδο, το ούζο, τα φασόλια γίγαντες, το ταχίνι, το μέλι, το πετιμέζι, το κρίταμο, το γιαούρτι, τα Ελληνικά τυριά κλπ. Όμως, εάν αυτό μας ταιριάζει, δεν φοβόμαστε να δανειστούμε υλικά & ιδέες από τις γειτονικές μας χώρες της Μεσογείου, που έτσι κι αλλιώς συμβαδίζουν με την Ελληνική ιδιοσυγκρασία, η ακόμα και από άλλες κουζίνες του πλανήτη.

Φυσικά, έκτος από την καλή τεχνική εκτέλεση, βασική μας μέριμνα είναι και η εξαιρετική πρώτη ύλη, γι’ αυτό και έχουμε εξασφαλίσει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά απ’ όλη την Ελλάδα. Εξ αλλού, σίγουρα θα σας είναι πλέον γνωστή η απόλυτη επιμονή μας στο Ελληνικό φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά.

Τα φρέσκα ψάρια & θαλασσινά, κυρίως από Ικαρία, Κάλυμνο, Λήμνο, Λευκάδα, Πρέβεζα, Αίγινα, Χαλκίδα, Αργολικό & Σαρωνικό Κόλπο κλπ., αποτελούν σήμα κατατεθέν του ΙΩΔΙΟΥ, αλλά παράλληλα και μόνιμο καθημερινό μας άγχος για να τα προμηθευτούμε. Ροφοί, στείρες, φαγγριά, συναγρίδες, μπαρμπούνια, σφυρίδες, σκαθάρια, τσιπούρες, τσαουσια, σκορπίνες, λυθρίνια, γλώσσες, μπακαλιάροι, κατσούλες, πεσκαντρίτσες κ.λ.π., αποτελούν το μόνιμο μας ‘ρεπερτόριο’.

  • Address Λ.Αχιλλέως 119B, Π. Φάληρο

Post New Review