Chinese (Traditional)EnglishFrenchGermanGreekItalianRussianSpanish

Πίσω από τις όψεις ενός νεοκλασικού του 1900 στην παραλία της Χαλκίδας βρίσκεται το industrial chic περιβάλλον του εστιατορίου Pantheon 1900. Πρόκειται για ένα από τα ελάχιστα εναπομείναντα νεοκλασικά της περιοχής, την διακόσμηση του οποίου επιμελήθηκαν ο Γιώργος Γαβαλάς και ο Γιάννης Μουρίκης, επιλέγοντας έπιπλα ένα προς ένα διαλεγμένα από τις αντικερί του Mαρέ στο Παρίσι και από το Interni One στην Αθήνα. Η υπερμεγέθης κάβα με τη συρόμενη σιδερένια σκάλα πίσω από το μπαρ και το μενού του chef Δημήτρη Νικολή με το μεσογειακό-ιταλικό προσανατολισμό δημιουργούν τον ιδανικό συνδυασμό για ένα ατμοσφαιρικό δείπνο. Από τα πιάτα ξεχωρίζουν η italian style pizza, η tagliatta και το αυθεντικό ριζότο. Όμως μεγάλη έμφαση δίνεται και στα ολόφρεσκα θαλασσινά με ενδιαφέρουσες προτάσεις, όπως κριθαρότο με κωλοχτύπα, χταπόδι με καραμελωμένα κρεμμύδια, όστρακα αχνιστά και carpaccio ροφού. Το μενού συνοδεύεται από το highlight του εστιατορίου, μία μεγάλη λίστα κρασιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με 100 ενδιαφέρουσες ετικέτες, εκ των οποίων οι 30 σερβίρονται και σε ποτήρι.

  • Address Χαλκίδας, Βουδούρη 22 & Κριεζώτου

Post New Review