Τα 4 ωραιότερα ξενοδοχεία στο Ρέθυμνο

Είναι ένας προορισμός για όλους. Εκεί μπορεί να πάει για διακοπές κάποιος άνθρωπος μεγαλύτερης ηλικίας, ένας νεότερος ή ακόμα και παρέες φοιτητών. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στον συγκεκριμένο προορισμό, λόγω των σχολών, υπάρχουν περίπου 10.500 ενεργοί φοιτητές.

Μιλάμε για το Ρέθυμνο στην Κρήτη. Η σημερινή πόλη είναι χτισμένη στην ίδια θέση με την αρχαία Ρίθυμνα ή Ρήθυμνα ή Ριθυμνία. Μαρτυρίες για την ύπαρξη της πόλης υπάρχουν από τον 5ο-4ο αι. π.Χ. και είναι κυρίως τα αργυρά και χάλκινα νομίσματα, τα οποία έφεραν στη μια όψη την κεφαλή του Απόλλωνα ή της Αθηνάς, και στην άλλη τρίαινα ή δύο δελφίνια ή αίγα.

Σήμερα το Ρέθυμνο είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης με πληθυσμό περίπου 34.300 κατοίκων (απογραφή 2011). Η οικονομία της στηρίζεται στον τουρισμό, καθόσον υπάρχουν πολλά αξιοθέατα, μεγάλη αμμώδης παραλία και ισχυρή ξενοδοχειακή υποδομή. Συγκοινωνιακά η πόλη εξυπηρετείται οδικά με σύνδεση με το Ηράκλειο και τα Χανιά μέσω του Εθνικού δρόμου Ε 75, ενώ έχει και επαρχιακό σχετικά καλό οδικό δίκτυο, με το οποίο συνδέεται με όλες τις περιοχές του Νομού. Διαθέτει, επίσης, νέο, σύγχρονο λιμένα.

Αν επιλέξει κάποιος το Ρέθυμνο για να περάσει μερικές ημέρες διακοπών, θα πρέπει να διαλέξει ένα καλό ξενοδοχείο, για να ολοκληρώσει την εμπειρία του. Το e-wob, προτείνει 4 όμορφα ξενοδοχεία για να επιλέξετε.

Grecotel Creta Palace

4783

Ενα πολυτελές θέρετρο 5 αστέρων που βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία ακριβώς δίπλα σε μια υπέροχη αμμώδη παραλία. Διαθέτει 10 εστιατόρια και μπαρ, εσωτερική πισίνα, δύο εξωτερικές πισίνες και ιδιωτική παραλία. To ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω σε μία χρυσαφένια αμμουδιά μήκους 300 μέτρων που έχει βραβευτεί με Γαλάζια Σημαία. Στη διάθεσή σας υπάρχουν ιδιωτικά gazebo ενώ το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης δωρεάν πετσέτες θαλάσσης, ντους και αποδυτήρια, ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Aquila Porto Rethymno

203830

Θεωρείται ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της πόλης του Ρεθύμνου. Το ξενοδοχείο προσφέρει μια εξαιρετική σειρά αθλητικών εγκαταστάσεων για όλες τις ηλικίες και πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγίας για ενήλικες. Ενα άνετο ξενοδοχειακό θέρετρο που βρίσκεται δίπλα στον παραλιακό δρόμο του Ρεθύμνου και παρέχει πλήθος ανέσεων, όπως τρεις πισίνες, σάουνα, υπηρεσία πετσετών θαλάσσης και ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το πακέτο Premium All Inclusive, το οποίο προσφέρει γεύματα, σνακ, ροφήματα και ποτά στους διαφορετικούς χώρους του ξενοδοχείου από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ.

Aquila Rithymna Beach

263696-1851789_26_b

Ενα ξενοδοχείο εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής στο Ρέθυμνο και ο ιδανικός τόπος διαμονής για οικογένειες αλλά και για επιχειρηματίες χάρη στις συνεδριακές εγκαταστάσεις και αίθουσες συσκέψεων εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Antica Dimora Suites

371369-4214838_29_b

Ένα μνημείο του 19ου αιώνα, αυτό το όμορφο ξενοδοχείο βρίσκεται στο ιστορικό εμπορικό κέντρο του Ρεθύμνου, διατηρώντας την αρχιτεκτονική ακεραιότητα και την ιστορική γοητεία του. Είναι τεσσάρων αστέρων, ιδανικό για οικογενειακές διακοπές ενώ διαθέτει πισίνα και δωρεάν Wifi.

Tags

Add Comment

Your email is safe with us.

Sign In e-wob.gr

For faster login or register use your social account.

[fbl_login_button redirect="" hide_if_logged="" size="large" type="continue_with" show_face="true"]
or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password