Τα 5 ομορφότερα ξενοδοχεία στα Καλάβρυτα

Ένα από τα ιδανικά μέρη για να περάσει κάποιες μερικές ημέρες διακοπών τον χειμώνα, είναι τα Καλάβρυτα. Τα Καλάβρυτα είναι ορεινή κωμόπολη του Νομού Αχαΐας. Είναι χτισμένα στις πλαγιές των Αροανίων (Χελμός) σε υψόμετρο 735 μέτρων. Αποτελούν έδρα του ομώνυμου δήμου και ο πληθυσμός τους σύμφωνα με την ελληνική απογραφή του 2011 είναι 1.674 κάτοικοι.

Διαθέτουν μία από τις καλύτερες υποδομές χειμερινού τουρισμού στην Ελλάδα λόγω κυρίως του χιονοδρομικού κέντρου που βρίσκεται εκεί. Υπολογίζεται ότι στην περιοχή των Καλαβρύτων είναι διαθέσιμες 2.000 κλίνες. Το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων είναι ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας. Αξιόλογους προορισμούς στην περιοχή των Καλαβρύτων αποτελούν επίσης τα δύο ιστορικά μοναστήρια, της Αγίας Λαύρας και του Μεγάλου Σπηλαίου, το πλατανόδασος των πηγών Αροανίου ποταμού στο Πλανητέρο, όπως επίσης το Σπήλαιο των Λιμνών κοντά στο χωριό Καστριά Αχαΐας και το φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού που το διασχίζει ο περίφημος οδοντωτός σιδηρόδρομος.

Το e-wob προτείνει πέντε ξενοδοχεία στα Καλάβρυτα, με το δικό τους ξεχωριστό στιλ. Για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, αν αποφασίσετε να επισκεφτείτε την περιοχή.

Hotel Helmos

338703-3234993_1_b

Το πιο ιστορικό ξενοδοχείο των Καλαβρύτων. Χτίστηκε το 1922 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2005. Ο ιδανικός προορισμός στην Πελοπόννησο για διακοπές, δεξιώσεις, συνέδρια και σεμινάρια. Είναι επίσης κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής.

Hotel Filoxenia & Spa

131573

Βρίσκεται κοντά στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων και αποτελείται από 26 δωμάτια. Αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για αξέχαστες διακοπές όλο το χρόνο. Είναι τριών αστέρων και διαθέτει δωρεάν Wifi και πάρκινγκ.

Kalavrita Canyon Hotel & Spa

155319

Τα 38 πολυτελή δωμάτια του ξενοδοχείου είναι διακοσμημένα και επιπλωμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να συμβάλουν στην ξεκούραση και χαλάρωση των επισκεπτών. Είναι κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής, ενώ διαθέτει και σπα.

Archontiko Zafeiropoulou

47290

Βρίσκεται στην είσοδο των Καλαβρύτων, μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από την καρδιά της πόλης και προσφέρει παραδοσιακά καταλύματα με όμορφη θέα στο βουνό. Διαθέτει μπαρ και club. Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, είναι ότι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, δέχεται σκύλους.

Anerada Hotel

118358

Το Anerada Hotel βρίσκεται στην περιοχή του Παλιοπήγαδου σε απόσταση μόλις 1,5 χλμ από την καρδιά των Καλαβρύτων. Διαθέτει όμορφα διακοσμημένα δωμάτια με καταπληκτική θέα στην πόλη των Καλαβρύτων ή τον Χελμό. Επίσης, δέχεται σκύλους, ενώ διαθέτει δωρεάν Wifi.

Tags

Add Comment

Your email is safe with us.

Sign In e-wob.gr

For faster login or register use your social account.

[fbl_login_button redirect="" hide_if_logged="" size="large" type="continue_with" show_face="true"]
or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password