Τέσσερα εντυπωσιακά ξενοδοχεία στη Νάουσα

Ένας από τους τοπ χειμερινούς προορισμούς της Ελλάδας είναι η Νάουσα. Πολλοί ταξιδιώτες μάλιστα, επιλέγουν να περάσουν εκεί τις ημέρες των Χριστουγέννων. Η Νάουσα είναι κτισμένη στους πρόποδες του όρους Βερμίου. Επίσης, είναι το μεγαλύτερο σε πληθυσμό ορεινό αστικό κέντρο της Ελλάδας και ο μόνιμος πληθυσμός της φτάνει τους 20.176 κατοίκους.

Η ευρύτερη περιοχή της Νάουσας στη Μακεδονία, φημίζεται για την οινοπαραγωγή της. Το ομώνυμο κόκκινο κρασί Νάουσα, έχει λάβει πολλές διακρίσεις στην χώρα και στο εξωτερικό. Ήταν από τα πρώτα κρασιά στην Ελλάδα που κυκλοφόρησαν και εμφιαλωμένα.

Σε απόσταση 17 χιλιομέτρων από την πόλη, βρίσκονται, τα χιονοδρομικά κέντρα Σελίου και το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, που αποτελούν δύο από τα γνωστότερα χιονοδρομικά κέντρα της Κεντρικής Μακεδονίας. Μάλιστα, το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου είναι το πρώτο οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας και βρίσκεται στον οικισμό Κάτω Βέρμιο, ένα από τα ψηλότερα χωριά στην Ελλάδα. Το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια είναι μεταγενέστερο του Σελίου και ανήκει διοικητικά στον Δήμο της Ηρωικής Πόλης της Νάουσας. Αποτελεί ένα σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο σε υψόμετρο 1.430 – 2.005 μέτρων με χιονοδρομικές πίστες με κάθε βαθμό δυσκολίας και δρόμους αντοχής. Είναι το πρώτο χιονοδρομικό κέντρο που απέκτησε σύστημα τεχνητής χιόνωσης στην Ελλάδα.

Αν αποφασίσετε να περάσετε εκεί μερικές ημέρες διακοπών αυτόν τον χειμώνα, τότε σίγουρα πρέπει να επιλέξετε ένα καλό ξενοδοχείο. Το e-wob σας προτείνει 4 όμορφα ξενοδοχεία στην περιοχή της Νάουσας.

Deluxe Boutique Hotel Palea Poli

160295

Το εν λόγω ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα πετρόκτιστο αρχοντικό του 1900 στο κέντρο της Νάουσας και διαθέτει κομψά δωμάτια με παραδοσιακά χαλιά, ξύλινο δάπεδο και όμορφα έπιπλα. Είναι κοντά σε χιονοδρομικό κέντρο, διαθέτει δωρεάν ίντερνετ ενώ δέχεται και σκύλους.

Militsa Guesthouse

118583

Μια καλή επιλογή ξενοδοχείου στην περιοχή της Νάουσας. Διαθέτει μπάρμπεκιου και δωρεάν Wi-Fi. Αυτός ο ξενώνας στη Μηλίτσα διαθέτει επίσης δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Μια καλή επιλογή για να περάσετε κάποιες ημέρες διακοπών, τους χειμερινούς μήνες.

Guesthouse Niaousta

3572477

Ο εν λόγω ξενώνας είναι μια καλή επιλογή τόσο για οικογένειες, όσο και για νεότερες ηλικίες. Βρίσκεται στην κορυφή ενός λοφίσκου σε απόσταση 15 χιλ. από το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια. Έχει δωρεάν ίντερνετ και πάρκινγκ

Esperides Spa Hotel

6107975

Είναι χτισμένο μέσα σε ένα αγρόκτημα 4,5 στρεμμάτων, το ξενοδοχείο αυτό διαθέτει lobby, Spa, καταπράσινο κήπο με ιδιόκτητο parking και παιδική χαρά για τους μικρούς φίλους. Πολλά ταξιδιωτικά sites χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, ιδανικό για νιόπαντρα ζευγάρια.

Tags

Add Comment

Your email is safe with us.

Sign In e-wob.gr

For faster login or register use your social account.

[fbl_login_button redirect="" hide_if_logged="" size="large" type="continue_with" show_face="true"]
or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password