Το ξενοδοχείο της Ρόδου που συμπεριλήφθηκε στα καλύτερα του πλανήτη

Η Ελλάδα είναι ένας κορυφαίος τουριστικός προορισμός. Με καταπληκτικές παραλίες και φυσική ομορφιά. Σε υψηλό επίπεδο βρίσκονται και πολλά από τα ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα, τα οποία εξυπηρετούν τα «κύματα» τουριστών που έρχονται κάθε χρόνο.

Και μάλιστα αρκετά από αυτά, καταφέρνουν να διακριθούν σε παγκόσμιο επίπεδο. Όπως έγινε τώρα με ξενοδοχείο από τη Ρόδο. Συγκεκριμένα, το TriprAdvisor ανακοίνωσε τη λίστα τους με τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου για το 2016. Εκεί βλέπουμε, μεταξύ άλλων, και ένα ελληνικό, που βρίσκεται στο συγκεκριμένο νησί.

Πρόκειται για ένα boutique hotel στη Ρόδο, το οποίο κατάφερε να μπει στην πρώτη δεκάδα και να κατακτήσει την ένατη θέση. Ο λόγος για το Spirit Of The Knights Boutique Hotel, σε ένα από τα γραφικά σοκάκια της Μεσαιωνικής Πόλης του νησιού. Πρόκειται για ένα 4* eco friendly ξενοδοχείο απόλυτα εναρμονισμένο με την αρχιτεκτονική και την αισθητική της περιοχής.

Το ιστορικό κτήριο, στο οποίο στεγάζεται, χτίστηκε από τους Σταυροφόρους και μεταποιήθηκε από τους Οθωμανούς. Πρόσφατα ανακαινίστηκε ριζικά, διατηρώντας τα στοιχεία που το καθιστούν ξεχωριστό και δίνοντάς του ένα μοντέρνο αέρα.

Καθεμιά από τις 6 πολυτελείς σουίτες του έχει το δικό της ύφος στη διακόσμηση με χειροποίητα αντικείμενα και συλλεκτικά έργα Τέχνης από την Ελλάδα, το Μαρόκο, την Τουρκία, την Περσία και την Άπω Ανατολή. Η ημέρα σας εδώ ξεκινάει με ένα πλουσιοπάροχο πρωινό, το οποίο περιλαμβάνει πληθώρα ζεστών και κρύων εδεσμάτων. Για στιγμές χαλάρωσης και γαλήνης μπορείτε να επισκεφτείτε το κομψό bar, όπου θα απολαύσετε το ποτό ή το cocktail σας, τη βιβλιοθήκη, όπου θα διαβάσετε το βιβλίο σας, το αίθριο ή την εξωτερική αυλή, όπου θα έρθετε σε επαφή με τη φύση.

Πάρτε μια γεύση από το ξενοδοχείο

kentriki_nayara-springs_edited_b1

spirit_of_the_knights_boutique_hotel_3_edited

spirit_of_the_knights_boutique_hotel_edited

spirit_of_the_knights_boutique_hotel_2_edited

Tags

Add Comment

Your email is safe with us.

Sign In e-wob.gr

For faster login or register use your social account.

[fbl_login_button redirect="" hide_if_logged="" size="large" type="continue_with" show_face="true"]
or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password