Χριστουγεννιάτικο ταξίδι στα Τρίκαλα: Εκεί που χτυπά η «καρδιά» του Μύλου των Ξωτικών

Χριστούγεννα στα Τρίκαλα

Χριστουγεννιάτικο ταξίδι στα Τρίκαλα: Εκεί που χτυπά η «καρδιά» του Μύλου των Ξωτικών

Ένας από τους ιδανικούς προορισμούς για τα Χριστούγεννα, εδώ και αρκετά χρόνια, είναι τα Τρίκαλα. Στην πόλη φτάνει κανείς με αυτοκίνητο, λεωφορείο ή τρένο. Επιπλέον, το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων λειτουργεί λεωφορειακές γραμμές τόσο εντός της πόλης των Τρικάλων όσο και μεταξύ των Τρικάλων και γειτονικών χωριών και οικισμών.Ακόμα τα Τρίκαλα είναι η πρώτη πόλη στον κόσμο ,που λειτουργούν τα λεωφορεία χωρίς οδηγό ή CityMobil2 σε πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πρόκειται για μια πόλη με αρκετά αξιοθέατα. Ωστόσο, τις ημέρες των Χριστουγέννων, αναμφίβολα αυτό που τραβά την προσοχή τα τελευταία χρόνια είναι ο διάσημος Μύλος των Ξωτικών. Ο οποίος φυσικά θα λειτουργήσει και φέτος. Η έναρξη θα γίνει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και όπως λένε οι διοργανωτές θα χαρίσει αμέτρητα χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Η επίσημη τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 18:30.

Μια φαντασμαγορική τελετή ετοιμάζουν τα ξωτικά με τον Άη Βασίλη για να υποδεχθούν τους νέους επισκέπτες του Μύλου. Οι πειρατές βρίσκονται πολύ κοντά στα Τρίκαλα και είναι έτοιμοι να εισβάλουν στο ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο. Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει live με την Μαλού. Με το μουσικό της πρόγραμμα, όπως λένε οι διοργανωτές, θα συναρπάσει όλους τους επισκέπτες.

Η αναμονή του κοινού είναι ήδη μεγάλη. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στην επίσημη σελίδα του Μύλου των Ξωτικών στο Facebook, γίνονται πολλά θετικά σχόλια και Likes στις σχετικές αναρτήσεις. Ενώ οι διοργανωτές, έχουν φροντίσει να τονώσουν ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις σχετικές προετοιμασίες. Τις πιο εντυπωσιακές από αυτές σας τις παρουσιάζει το e-wob παρακάτω.

Τρίκαλα μύλος των ξωτικών

Trikala ston Mylo ton Xotikon

Trikala ta Xristougenna

Τρίκαλα

Ο μύλος των ξωτικών στα Τρίκαλα

 

Tags

Add Comment

Your email is safe with us.

Sign In e-wob.gr

For faster login or register use your social account.

[fbl_login_button redirect="" hide_if_logged="" size="large" type="continue_with" show_face="true"]
or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password